Nu laddar vi för cruising i Landskrona 2023!

Några bilder från 2022 års fest på Kasernplan hittar du härnere till höger!

 

Vi återkommer med datum!

Lite historia:
De första åren på Citadellträffen, senare namnändrad till Thulinträffen, kördes en kortege från Saxtorp, ett välkänt motorsport-centrum på 30-talet in till Citadellet i centrala Landskrona.
Tävlingarna i Saxtorp 1930 till 1939 blev också bland annat Husqvarnas genombrott. Förutom TT-motorcyklarna var den stora händelsen 1939 att man kunde presentera världens då främste racerförare, Rudolf Caracciola, i en Mercedes.
Tidigare år har körts en "cruising" till minne av denna kortege. Cruisingen är inställd 2022. Se texten här intill:

!

Om fordonsträffen 2022:
Trots frånvaro av organiserad cruising och ett väder som lämnade mycket övrigt att önska var det ändå ett tappert gäng som trotsade elementen och slöt upp. 
Och det var det inte förbjudet att på egen hand köra en liten sväng i ett sommarfagert  Landskrona och dess omgivningar., vilket många passade på att göra.
Många passade på att visa upp vår vackra stad för tillresta släktingar och vänner!
Det genuina gamla fiskeläget Borstahusen blev också förärat ett och annat besök. Mycket uppskattat av stadens kvällsflanörer, som i många fall stannade till och applåderade de många tjusiga fordonen.
Samling skedde på vanligt vis, efter en eventuell liten rundtur, på Kasernplan vid muséet mitt emot Rådhuset för mingel (hygge) och "däckspark" !

 

Kontakt : kalle@thulintraffen.se     070-552 44 32
staffan@thulintraffen.se     070-419 96 99

Länk till Motorhistoriska Klubben i Skåne

Länk till Landskrona Stad

© Copyright thulintraffen.se